EDUCAȚIE NE UNEȘTE

-     (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel):  Buna ziua. În perioada 13-17 Iulie  ați avut ocazia să participați la o nouă activiate in cadrul proiectului Qualform. Este vorba despre Seminarul de schimb de bune practici cu titlul: EDUCAȚIE NE UNEȘTE. Puteți să ne prezentați pe scurt care este importanța participarii Dvs la acest gen de activități?

-  (Participant, Nume și Prenume):Manafu Monica Larisa

         Este relevant să participăm la astfel de sesiuni pentru a interacționa din punct de vedere profesional, pentru a afla lucruri noi ceea ce ne unește dar și ce ne deosebește în același timp și de a contribui la formarea personalității celor pe care îi educăm.

      Dacă avem cu adevărat o educație ca fundament de pornire, vom fi capabili să inițiem relații, să le consolidăm, să le menținem sa aibă o trăinicie și o durată mai mare, să ne ajutăm, să ne înțelegem între noi, totul va fi posibil.

-   (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Care este părerea Dvs referitor la tema abordată?

-  (Participant, Nume și Prenume):Manafu Monica Larisa

 Educația reprezintă un ideal la care ar trebui să viseze oricine. Nimic nu se poate înfăptui cu adevărat în relațiile interumane decât cu ajutorul educației.  Aceata ne unește cu adevărat pentru că, prin aducație, conștientizăm mult mai bine adevăratele valori pe care trebuie să le urmăm, binele, respectul, iubirea  față de familie , patrie, aproapele nostru, colegi, șefi.etc

- (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Vă mulțumim foarte mult!