ROLURI ȘI RELAȚII ÎNTRE ACTORII IMPLICAȚI ÎN EDUCAȚIE. RELAȚIILE INTERUMANE ȘI CURSURILE DIGITALIZATE

-  (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel):  Buna ziua. În perioada 13-17 Iulie ați avut ocazia sa participați la o noua activitate in cadrul proiectului QualForm. Este vorba despre o sesiune de informare, conștientizare si motivare a cadrelor didactice cu titlul: ROLURI ȘI RELAȚII ÎNTRE ACTORII IMPLICAȚI ÎN EDUCAȚIE. RELAȚIILE INTERUMANE ȘI CURSURILE DIGITALIZATE. Puteți sa ne prezentați pe scurt care este importanța participării Dvs la acest gen de activități?

-(participant, Spînu Daniela Mariana): 

      Consider că a fost o experienţă totală de învăţare, descoperire, perfecţionare şi punere în practică. Am obţinut informaţia pe care o aşteptam şi mă bucur că am participat la acest seminar.

-  (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Care este părerea Dvs referitor la tema abordată?

-  (participant, Spînu Daniela Mariana):

    Mutarea cursurilor în online încurajează elevii să aibă mai multă autonomie în învățare, folosindu-și la maxim creativitatea. Totodată, mutarea temporară a procesului de învățare pe online, poate susține ritmul învățării și poate crește încrederea elevilor în capacitățile și resursele proprii pentru a fi autodidacți . Din pacate, încă nu toți copiii au acces la internet, nu dețin un calculator sau un telefon și aceasta este o realitate a copiilor din mediul rural. Ce lipsește atât profesorilor cât și elevilor sunt contactele umane pe care le au la clasă.

- (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Vă mulțumim foarte mult!