Vineri, 19 iulie 2019, la Școala Gimnazială ,,Voievod Litovoi”, în intervalul orar 1500-1700, se va desfășura Workshop-ul pentru dezvoltare profesională a cadrelor didactice din grupul țintă din județul Gorj în cadrul proiectului QualForm - Asigurarea CALităţii educaţiei prin FORMare profesională continuă” - POCU/73/6/6/107134.

Tema workshop-ului: ”EVALUAREA UNUI PROCES CONTINUU DE PREDARE-ÎNVĂȚARE. NECESITĂȚI DE ADAPTARE A EVALUĂRII LA DIVERSITATEA STRATEGIILOR DE PREDARE”.

                Obiectivul general al workshop-ului îl reprezintă dezvoltarea capacității instituționale ș școlii prin îmbunătățirea competențelor echipei manageriale/cadrelor didactice din școala țintă în scopul sustenabilității intervențiilor de creștere a calității în educație.

                INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN GORJ, în calitate de partener în cadrul proiectului QualForm - Asigurarea CALităţii educaţiei prin FORMare profesională continuă”, pune la dispoziția participanților spațiul și logistica necesare organizării și desfășurării în condiții optime a evenimentului.