Testimonial privind seminarul de schimb de bune practici în asigurarea calității educației incluzive și în facilitarea dialogului școală-familie-comunitate desfășurat în cadrul proiectului QualForm, cu titlul:
REFORMA SISTEMULUI DE ÎNVĂȚĂMÂNT BAZATĂ PE PRINCIPIILE PIEȚEI - CHEIA CREȘTERII STANDARDELOR EDUCAȚIONALE. ALTERNATIVE LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL CLASIC
- (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Buna ziua. În perioada 13-16 aprilie ați avut ocazia sa participati la o noua activiate in cadrul proiectului Qualform. Este vorba despre Seminarul de schimb de bune practici cu titlul: REFORMA SISTEMULUI DE ÎNVĂȚĂMÂNT BAZATĂ PE PRINCIPIILE PIEȚEI - CHEIA CREȘTERII STANDARDELOR EDUCAȚIONALE. ALTERNATIVE LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL CLASIC. Puteti sa ne prezentați pe scurt care este importanța participarii Dvs la acest gen de activități?
- (Prof.Cătuțoiu Oana-Letiția):
Din punctul meu de vedere, aceste activități sunt o oportunitate de a afla informații valoroase cu privire la domeniile de interes ale angajatorilor prezentate dintr-o perspectivă nouă. Totodată, se oferă oportunitatea exprimării libere, colaborării astfel încât să existe un impact direct asupra performanței individuale și a echipei, care este vizibil semnificativ în urma participării la astfel de activități.
- (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Care este părerea Dvs referitor la tema abordată?
- (Prof.Cătuțoiu Oana-Letiția):
În opinia mea, tema abordată este de actualitate, fiind nevoie de o aprofundare și dezvoltare a problematicii sistemului de învățământ din perspectiva tendințelor și progreselor înregistrate în teoria și practica educațională. Trebuie să existe un echilibru între principiile de calitate, eficacitate, diversitate și echitate, iar ca și obiectiv, elevul trebuie repus în centrul activității educaționale.
- (Expert media Conf.univ.dr. Gârdan Daniel): Vă mulțumim foarte mult!